اطلاعیه پژوهشی- موارد مهم در تنظیم پروپوزال

۱۵ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۴:۴۴ کد : ۲۹۷۵ اخبار
موارد مهم در تنظیم پروپوزال
دانشجویان عزیز توجه داشته باشند قبل از اینکه پروپوزال آنها در سایت بارگذاری گردد و به حوزه پژوهشی دانشکده ارسال نمایند، بایستی موارد ذیل رعایت و تکمیل گردد: 1- دانشجویان دکتری حرفه ای بدلیل اینکه آیین نامه های مربوط به کارشناسی ارشد در مورد آنها صدق می کند، بایستی اطلاعات مربوط به خود را در ثبت نام سیستمی پروپوزال در قسمت کارشناسی ارشد وارد نمایند. 1- عنوان پایان نامه و نام اساتید مندرج در سایت با پی دی اف بارگذاری شده، بایستی دقیقا یکی باشد. 2- تکمیل تمامی بخش های تحقیق اعم از اطلاعات اساتید، ضرورت انجام تحقیق، فرم سازمان مرکزی، تعریف واژه ها و اصطلاحات فنی و غیره 3- تکمیل و تنظیم جدول زمانبندی(گانت) مطابق نمونه های پیوستی(نمونه هایی از آن قبلا به اساتید محترم و مدیران گروه ارسال شده است و نیز در برد دانشکده نصب گردیده است) 4- فرمها و صفحات مربوط به صورتجلسات گروه و شورای پژوهشی مندرج در پروپوزال مرتب و هر کدام در یک صفحه باشد. 5- دانشجویان دکتری تخصصی و دکتری دستیاری بایستی پس از انجام دفاع از پروپوزال، اصلاحات مدنظر را انجام داده و پس از اخذ امضای استاد ناظر در فرم دفاع از پروپوزال، آن را ضمیمه پروپوزال نموده و در سایت بارگذری نمایند و اصل آن را به پزوهش دانشکده تحویل نمایند. 6- قبل از بارگذاری فایل پی دی اف در سایت، حتما آن را مورد بازبینی قرار دهید. بارها مشاهده است که فایل ارسالی ناخوانا، غیر مرتبط و دارای فونت بهم ریخته می باشد. پیشنهاد می گردد که از فونت لوتوس یا نازنین استفاده شود.